Oproep: gastgezinnen voor een avondmaal gezocht in Oostende

30 August 2017

Aan alle mensen in Oostende die graag koken en buitenlandse ingenieursstudenten - van Kroatië tot Mexico - willen laten proeven van de Oostendsche gastvrijheid op do. 14 september.  Ze kijken er alvast erg naar uit om per twee bij u aan tafel aan te schuiven en zo de Vlaamse cultuur beter te leren kennen.

Van 11 tot 22 september ontvangt Universiteit Gent Campus Oostende in GreenBridge een twintigtal veelbelovende buitenlandse Master en Phd studenten in het kader van haar jaarlijkse Blauwe Groei Zomerstage. Vast onderdeel van het programma is een avondmaal bij een gezin uit de streek om zo de Vlaamse cultuur beter te leren kennen. Wie weet ontstaan er vriendschappen voor het leven.

Wie geïnteresseerd is kan een e-mail sturen naar wouter.vanhoutte (at) greenbridge.be

Tijdens de UGent Blue Growth Summer School bieden 47 lesgevers van binnen -en buitenlandse universiteiten en bedrijven een selectie van veelbelovende Master & PhD studenten exclusieve inzichten en lessen in alle recente blauwe groeisectoren die volop in ontwikkeling zijn, van offshore wind, golf- en getijde energie, aquacultuur, kustverdediging tot marine biologie. Meer info over de Blue Growth Summer School vind je hier

 
Share
Deel dit bericht