Demonstratieruimte te huur

Demonstrator GreenBridge

Stel jouw dienst of technologie aan het publiek voor d.m.v. een bedrijfstand in onze demonstrator hall

De GreenBridge Demonstrator, gestart als EFRO-project ‘The Energy Box’, demonstreert jouw nieuwe energietechnologie en dat van andere bedrijven. GreenBridge helpt je bij de commercialisatie ervan.

Via demonstratie willen we de technologieën bekendmaken bij zowel professionelen, particulieren, kennisinstellingen als beleidsmedewerkers en willen we de technologie verder in de markt helpen boosten. Deze bedrijven gingen je voor.

Vandaag focust de GreenBridge Demonstrator op Blue Growth, de duurzame exploitatie van zeeën en oceanen.

Met de inrichting van een speciale Blue Energy Corner speelt de GreenBridge in op de Fabriek voor de Toekomst Cleantech/Blue Energy die de provincie West-Vlaanderen in de regio Oostende uitbouwt. Cleantech/Blue Energy vormt immers één van de drie clusters waarin West-Vlaanderen op internationaal niveau excelleert. De Blue Energy Corner wil in eerste instantie de zichtbaarheid en de sensibilisering rond offshore wind, golf- en getijdenenergie vergroten.

Het marketing- en communicatieconcept van de GreenBridge Demonstrator houdt een uniek demonstratief en promotioneel validatievoordeel in voor jouw energietechnologieën. Jouw bedrijf wordt op sleeptouw genomen, optimalisatieonderzoek wordt (waar nodig) gestimuleerd, en het bedrijf wordt in de Vlaamse en internationale energiemarkt geïntroduceerd.

Meer info en Tarieven

Infofiche 1Infofiche 2 

 
Gallery
Demonstrator GreenBridgeDemonstrator GreenBridge
Share
Deel dit bericht