Cleantechfestival 13/11 te Brugge: i-Cleanstart & lancering MIP 2015 in primeur!

Date: 
13 November 2014 13:00 to 20:30
Location: 
Oud Sint-Jan, Mariastraat 38, 8000 Brugge

Op 13/11 wordt het nieuwe MIP (Milieu en Energie Technologie Innovatie Platform) programma 2015 gelanceerd.   De West-Vlaamse Cleantech Antenne (bestaande uit GreenBridge, Vlakwa, Agreon, Steunpunt Duurzaam Bouwen Veurne, i-Cleantech Vlaanderen en POM West-Vlaanderen) nodigt U dan ook van harte uit om als eerste de nieuwe modaliteiten voor de MIP call 2015 te vernemen.  Tevens wordt een uitgebreide mogelijkheid voorzien tot netwerking, zodat u al meteen uw idee kan sparren met mogelijke projectpartners, of geïnspireerd wordt door andere Cleantech ontwikkelingen. 

Daarnaast wordt ook i-Cleanstart voorgesteld.  Dit recent initiatief brengt investeerders en Cleantech actoren samen, specifiek om investeringen in de kapitaalsintensieve en risicovolle Cleantech prototypefase toepassingen te bevorderen.  Ook de link met Spin West, het Spin-off programma van de provincie West-Vlaanderen wordt hier kort toegelicht.

Bent u dus actief in de Cleantech in de brede zin van het woord, of KMO met een Cleantech uitdaging of oplossing, of kennispartner of een combinatie van voorgaande, dan verwelkomen wij u graag op 13/11 in het Oud Sint-Jan te Brugge.  In het bijzonder wordt aan de West-Vlaamse kennisinstellingen opgeroepen om hieraan te participeren, aangezien dit vele mogelijkheden biedt voor bedrijfsgerichte implementaties vanuit verschillende kennisdomeinen.  Programma en aanmelding kan via deze link: http://www.i-cleantechvlaanderen.be/nl/register/mip-cleantechfestival-/144 .

Als u tevens ideeën wil aanmelden of bespreken kan dit via het MIP secretariaat (kristin.adriaensen@i-cleantechvlaanderen of  dietrich.vanderwerken@i-cleantechvlaanderen.be ) en via de West-Vlaamse Cleantech Antenne (Pieter.Mathys@pomwvl.be ).”

 
Share
Deel dit bericht