Renson

RENSON® is in Europa trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering. Vanuit een ervaring die teruggaat tot 1909, ontwikkelt dit dynamisch familiebedrijf energiezuinige systemen en concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat nastreven in woningen, appartementen en veranda’s, maar ook in kantoren en bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen en zorgcentra, scholen, …, zelfs op het terras – Creating healthy spaces.

Innovatie
RENSON® investeert fors in onderzoek en ontwikkeling. Een zeer uitgebreid team R&D mensen en product managers is continu bezig met de optimalisatie van de bestaande producten en de uitwerking van innovatieve oplossingen. Deze duurzame oplossingen bieden een antwoord aan de behoeften op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design alsook eenvoud in montage, gebruik en onderhoud. Dankzij de motivatie en toewijding, het dynamisme en professionalisme van zijn team van enthousiaste medewerkers staat RENSON® garant voor een optimale kwaliteit en service.

Communicatie
Maar wat ben je uiteindelijk met die innovatieve en duurzame oplossingen als ze de markt niet bereiken? De communicatie met de klant is primordiaal. RENSON® heeft een hoofdzetel, die de missie van het bedrijf perfect weergeeft, en steunt op een uitgebreide verkoop- en marketingafdeling waar klantvriendelijkheid, service en flexibiliteit centraal staan. Eigen buitendienstmedewerkers en een sterk distributienetwerk overal in Europa ondersteunen de lokale contacten.

Referentie
RENSON® is dan ook één van de gezondste trendsetters in Europa – een referentie. Het bedrijf werd onder andere genomineerd als één van de 200 snelst groeiende bedrijven in Europa, benoemd tot Ambassadeur van West-Vlaanderen en drie keer op rij verkozen tot Trends Gazellen Ambassadeur.

www.renson.be
 

 
Share
Deel dit bericht