Ontbijtsessie 'Help ik groei' Vlerick Business School

Date: 
13 December 2017 07:30
Location: 
GreenBridge, Wetenschapspark 1, 8400 Oostende

Niet te missen, deze laatste ontbijtsessie van 2017! "Hoe ga je om met de groeipijnen van je bedrijf? Welke ontwikkelingen doorloop je en voor welke uitdagingen kom je in welke groeifase te staan?" Ontwijk valkuilen en leer hoe jouw rol, functie en focus verandert samen met de ontwikkeling van je bedrijf. 

Inschrijven kan onderaan deze pagina

Spreker Frank Verzele is product manager aan Vlerick Business School. Voor de KMO opleidings- en begeleidingsprogramma’s begeleidt en coacht hij ondernemers bij het plannen van hun toekomst en de toekomst van de onderneming. Een man met een pak waardevolle ervaring dus. En die komt hij in GreenBridge op 13 december met jou delen.

Heb je concrete vragen voor de spreker? Stuur ze dan zeker op voorhand door naar GreenBridge via deze link en we proberen ze op te laten nemen in de presentatie zodat je naar huis kunt met concrete antwoorden.

De heer Verzele was als ondernemer actief in de sport- en textielbranche. Vandaag onderneemt hij in De Stuyverij waar de focus ligt op het realiseren van sociale veerkracht in stedelijke omgevingen met een economisch rendabel model.

Zoals gewoonlijk starten we fris en monter om 7u30 met het ontbijt. 
Dit is een gratis event, inschrijven is verplicht.Vlerick Business School

Opgelet!

Hou er rekening mee dat wie niet opdaagt zonder GreenBridge 24u op voorhand te verwittigen €50 aangerekend zal worden.

 

Event subscription

Company information
Share
Deel dit bericht