Open Bedrijven Dag

Datum: 
2 oktober 2016 10:00 t.e.m. 17:00
Locatie: 
GreenBridge

Kom en ontdek GreenBridge Incubator !  Ter gelegenheid van Open Bedrijvendag op zondag 2 oktober 2016, gooit GreenBridge Incubator opnieuw de deuren open. 

Energize your Blue Business! En ontdek de blauwe én groene wereld van duurzaam ondernemen!

 

Wat we doen

GreenBridge Incubator gelooft in duurzaamheid en stimuleert succesvol technologisch ondernemen door verschillende innovatieve technologiebedrijven samen te brengen en te ondersteunen met kantoorruimte en een dienstenpakket op maat.
GreenBridge zet daarenboven samen met de UGent in op Blauwe Groei (de duurzame exploitatie van zeeën en oceanen) dankzij zijn unieke ligging aan zee in de nabijheid van Energy Port Oostende. 

 

Wist je dat ?

GreenBridge zo’n 20 incubatorbedrijven met raad en daad bijstaat, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over randzaken, maar zich ten volle kunnen focussen op hun core-business?

GreenBridge dankzij haar moderne seminarie- en vergaderfaciliteiten de ideale locatie is voor (internationale) studiedagen, seminaries, evenementen, netwerkactiviteiten en verrassende teambuilding activiteiten met een blauw karakter?

GreenBridge een demonstratieruimte heeft waar R&D georiënteerde ondernemingen innovatieve en duurzame technologieën kunnen voorstellen en promoten?

Wist je dat bezoekers uit het binnenland altijd te vroeg zijn omdat ze filevrij kunnen rijden naar GreenBridge?

GreenBridge sinds 1 juli 2016 100% bezetting heeft?

 

Welke bedrijven je aan het werk kan zien

De medewerkers van GreenBridge en de bedrijven Academie voor de Toekomst Blue Energy, Acasus, AdPro Software&Systems, Belgian Offshore Platform, EOS het energiebesparingsbedrijf van Stad Oostende, Fabriek voor de Toekomst Blue Energy, Future Services, Hadda International Group, Mobiel Opladen, Power-Link het energiekennisplatform van de Universiteit Gent,Siemens, SPIE en Takeair laten u kennismaken met hun dagelijkse bezigheden en dompelen u onder in heel wat nieuwe ontwikkelingen en technologieën.

 

Infosessies

De Academie voor de toekomst organiseert de jobbeurs ‘Draai mee op Zee’! Maak kennis met de vacatures en opleidingen om op zee en in de haven aan de slag te gaan en stel je kandidaat bij tal van bedrijven actief in de sector.
De beurs is open van 10u – 15u.

Om 11u en 14u kunt u een infosessie volgen waar de uitbouw van de windmolenparken aan de Belgische kust wordt geschetst en waar u kunt luisteren naar getuigenissen van werknemers die in het werkveld staan.

Bezoek onze nulenergiewoning (E-Cube) en maak kennis met de toegepaste energietechnologieën in de gebouwen van GreenBridge o.l.v. onze in house architect dhr. Johan Verborgh van arQ én ontdek in primeur de uitbouw van onze “blauwe” Demonstrator. De rondleidingen zijn om 12u30, 15u en 16u.

 

Wat je zelf mag uitproberen

Kom zeker langs bij de stand van VormingPlus Oostende-Westhoek met hun Repair Café waar reparateurs samen met jou, je kapotte voorwerpen (elektro, pc, textiel en fiets)  herstellen. Breng gerust kapotte spullen mee van thuis, materiaal en knowhow zijn aanwezig!

Voel je je eerder geroepen voor een ritje met een elektrische scooter, moto’s en kleine kinderbrommertjes ? Vergeet dan niet te passeren bij nLab.

 

Extraatjes

Volg het quizparcours en geniet achteraf van een lekker glaasje GreenBridge-wijn in onze demonstrator!

 

Leuk voor kinderen

Dankzij de wervelende activiteiten rond natuur en milieu van Horizon Educatief, zullen je kinderen zich niet vervelen tijdens Open Bedrijvendag.

Ook kunnen ze experimenteren met de zwaartekracht op wat zich ooit ook een nieuw staaltje technologie was: een springkasteel!

 

Hier kan je parkeren

GreenBridge beschikt over ruim 80 parkeerplaatsen.
Uiteraard kan je ook altijd met de fiets (elektrische laadpaal aanwezig)komen, dat is meteen beter voor het milieu en je portemonnee!

 

 

 

 

 

 

 
Fotogalerij
Delen
Deel dit bericht