Oproep Summerschool 2018: Bezorgt u onze studenten een gezellige avond?

6 juli 2018

Wat is er meer ontspannend na een drukke week vol workshops dan een gezellige maaltijd? Wat is er fijner dan een gezellige babbel met mensen die vanuit hun ervaring de lokale cultuur en gebruiken uit de doeken kunnen doen.

Van 10 tot 21 september ontvangt Universiteit Gent Campus Oostende in GreenBridge een dertigtal veelbelovende Master en Phd studenten van over heel de wereld in het kader van haar jaarlijkse Blauwe Groei Zomerstage.
Meer info kunt u hier vinden.

 

Een waardevol onderdeel van het programma is een avondmaal bij een gezin uit de streek om hen zo de (West)Vlaamse cultuur en gastronomie beter te leren kennen.
Wie weet ontstaan er vriendschappen voor het leven.

Wilt u, op woensdagavond 19 september 2 à 3 studenten laten meeschuiven aan uw tafel en hen onderdompelen in de “West-Vlaamsche” gastvrijheid?
Stuur dan een mailtje naar eveline.vermeulen@greenbridge.be en rick.moerman@greenbridge.be.

Aangezien deze studenten hier geen eigen vervoer hebben, zou het fijn zijn indien u voor deze studenten vervoer heen ( hen meenemen na uw dagtaak bij GreenBridge) en terug (tot aan een tram – of bushalte zodat ze terug naar Sunparcs De Haan kunnen rijden) kan regelen.

 

Hartelijk dank voor uw medewerking en bereidwilligheid.
Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of bij specifieke vragen.

 

GreenBridge-team

 
Delen
Deel dit bericht