Praktische voordelen?

Ben je zaakvoerder van een jong technologiebedrijf en heb je groeiambities? Bij GreenBridge vind je een dienstenpakket op maat en kantoorruimte dat mee groeit met je bedrijf!

Kantoorruimte die meegroeit met je bedrijf
GreenBridge verhuurt 48 kantoren in allerhande afmetingen. Starten met een kantoor van 20m2 en groeien naar 3 kantoren van 50m2? Het kan allemaal zonder te wijzigen van adres! Bovendien beschikt GreenBridge over vergader- en seminarieruimtes om jouw vergaderingen en seminaries dichtbij en professioneel te organiseren.


Dienstenpakket op maat
Kriebelt het om internationale markten te verkennen of ben je op zoek naar kapitaal, dan gidst GreenBridge je graag naar de top. Bij GreenBridge wordt jouw overheadkost naar beneden gehaald. Kosten voor brandverzekering, water, elektriciteit, telefonie, dataverkeer, printkosten, ... worden gedeeld. Daarnaast beschikken we over een professioneel kopieertoestel, waardoor je deze kost alvast uitspaart. Wil je je werknemers gezonde reflexen aanleren? GreenBridge heeft een fruitabonnement en voldoende fietsplaatsen. Neem contact op met GreenBridge om te vernemen welke diensten we nog voor je kunnen doen.

 

Actieve kennispolen
Ben je actief op de markt van energie-efficiëntie en/of blue energy, dan hebben wij nog een extra voordeel voor jou. GreenBridge bouwt een actieve kennispool uit rond deze twee thema’s en werkt hiervoor sterk samen met onze hoofdaandeelhouders Universiteit Gent en POM West-Vlaanderen. We kunnen je dus rechtstreeks in contact brengen met de specialisten ter zake.

 
Delen
Deel dit bericht